Boris Tadić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, pozitivan je na koronavirus.

„Večeras sam dobio rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam bio u posrednom ili neposrednom kontaktu“, naveo je bivši predsednik Srbije na Tviteru.

Pozvao je građane da „poštuju sve mere zaštite i čuvaju sebe i druge“.

Predsedniku Socijaldemokratske stranke brz oporavak poželeli su, između ostalih, narodni poslanik Marijan Rističević, sociološkinja Vesna Pešić, predsednik pokreta „Oslobođenje“ Mlađan Đorđević i predsednik Pokreta za Preokret Janko Veselinović.

Pročitajte još:

Inače, Tadić nije jedini opozicioni političar koji je pozitivan na Kovid-19. Nedavno je i bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić oboleo od koronavirusa.

U novembru je koronavirusom bio zaražen i predsednik Pokreta slobodnih građana, Pavle Grbović, dok se potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš, lečio od ovog virusa na Infektivnoj klinici u Beogradu još u prvom talasu, krajem marta.

Podsetimo, u Srbiji je u poslednja 24 sata preminulo još 69 osoba, dok su 7.782 osobe pozitivne na Kovid-19. Testirano je 22.497 građana, a na respiratorima se nalazi 270 pacijenata.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar