Dragan Đilas, Dragan Djilas
Dragan Đilas Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je u intervjuu za nedeljnik NIN da će biti na listi za poslanike, te da opozicija ima velike šanse da napravi dobar rezultat i pobedi vlast na predstojećim izborima.

Pročitajte još...

U intervjuu, koji je danas objavljen u nedeljniku NIN, Đilas je, između ostalog, rekao da je potpuno realno da opozicija dobije više glasova na parlamentarnim izborima od liste Srpske napredne stranke (SNS), da pobedi u Beogradu i da kandidat opozicije uđe u drugi krug predsedničkih izbora.

On je i potvrdno odgovorio na pitanje da li će biti na listi za parlamentarne izbore.

Imajući u vidu da je, uz predsednika Srbije, najčešće pominjan političar u Skupštini Srbije, te da svakodnevno od poslanika vladajuće koalicije možemo čuti različite, uglavnom negativne, priče o njemu, pitali smo lidera SSP šta će da radi u takvom parlamentu i hoće li izlaziti iz sale ukoliko ga budu vređali predstavnici SNS.

“Biću vlast”, kratko je odgovorio na naše pitanje.

Podsetimo, kaolicija predvođena Strankom slobode i pravde, Narodnom Strankom i Demokratskom strankom najavila je učešće na predstojećim parlamentarnim, predsedničkim i beogradskim izborima.

BONUS VIDEO: Đilas tvrdi da Vučić stoji iza medijskih napada na njega

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare