Ana Brnabić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Premijerka Srbije Ana Brnabić optužila je danas glavnog urednika lista Nova da laže kad tvrde da porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nikada nisu spominjali.

„Čovek je bez ikakve sramote i stida rekao da Nova nikada nije spominjala porodicu predsednika Vučića… Nisu oni dakle, samo pominjali porodicu Vučića, već su je kriminalizovali i dehumanizovali, kontinuirano, preko tri godine, da ja znam“, rekla je premijerka na TV Pink.

Ona je pokazala nekoliko naslova, ističići da se za brutalne laži nikada niko nije izvinio, niti išta demantovao.

„U redu je u demokratskom svetu da su političari na tapetu… Političari su javne ličnosti, i vi znate da Vučić nikada nikoga nije tužio, šta god da su pričali o njemu. Ja sam tu praksu preuzela i nikada nikoga nisam tužila. Kažete „Dobro, u redu“, ali, kada krenete na porodicu… To nigde na svetu nema. To je postalo kontinuirano, vi predsednikovo dete povezujete sa ubicama, klanovima… Danilu su stavljali metu na čelo pošto ga povezuju sa najgorim kriminalnim klanovima i najstrašnijim ubicama. Vi dovodite u pitanje njegovu bezbednost i njegov život“, rekla je premijerka.

Ona je to što Nova tvrdi nikada nije pisala takve stvari, još jedna uvreda, i „to govori o njihovom poštovanju prema njihovim gledaocima i čitaocima.

Premijerka se potom osvrnula na svoje jučerašnje reagovanje na pomenutu situaciju, dodajući da je sve što je rekla, samo i isključivo prava istina.

BONUS VIDEO: Štednja struje – Odvrtanje Ane Brnabić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar