Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, izašao je danas iz bolnice "Dragiša Mišović", što je i potvrdio za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Izašao sam iz bolnice pre 20 minuta. Dobro se osećam. Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi pronašli ožiljke na plućima. Međutim, ja sam imao upalu bešike, a promene na plućima nisu posledica korone“, izjavio je Mrkonjić za Nova.rs, te izrazio zahvalnost medicinskim radnicima.

„Moram samo da se i javno zahvalim medicinskom osoblju bolnice ‘Dragiša Mišović’, koje se lavovski bori za sve pacijente koji boluju od ovog strašnog virusa. Situacija nije nimalo naivna. Ovo treba svi da vide kako bi više pazili na sebe i svoje najbliže“, apeluje počasni predsednik SPS-a, te dodaje da će njegova partnerka Ana Bekuta održati koncert posvećen lekarima, čim se za to steknu uslovi.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Čim se ukinu mere, moja Ana će prvi koncert posvetiti lekarima, i to će biti humanitarnog karaktera“, kaže Mrkonjić.

Podsetimo, Mrkonjić je usled povišene temperature hospitalizovan 31. decembra, a tada je za Nova.rs izjavio da stanje nije alarmantno.

“Sinoć su me strpali u bolnicu Dragiša Mišović na Dedinju. Preksinoć sam imao temperaturu i poslat sam na testiranje. Rezultati su negativni, ali na skeneru su videli neke promene, ne znam ni ja na čemu, pa se vodim kao kovid pacijent. Nije nikakva drama. Dobro se osećam osim što sam malo malaksao. Uostalom, možete i sami da procenite, čim sam vam se javio na telefon. Ana se takođe testirala na koronu, i negativna je. Ona čak nema nikakve simptome”, ispričao je Mrkonjić za Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar