Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr, TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

Da osuđivani vođa navijača "Rada" Vladimir Kovcačević Kovač nije blizak samo sa aktulenim ministrom policije Aleksandrom Vulinom, sa kojim se srdačno fotografisao na Birfestu, već i bivšim Nebojšom Stefanovićem, potvrdio je snimak iz jednog kafića, koji je juče objavio portal Direktno. Na snimku se jasno vidi kako Kovačević prilazi Stefanoviću koji sedi za stolom sa bivšim predsednikom Fudbalskog saveza Slavišom Kokezom, pozdravlja se, a potom na uvce razmenjuje nekoliko reči, pre nego što seda za drugi sto, i to u društvu vođa navijača "Zabranjenih" Nenad Alajbegović zvanog Alibeg i Miloša Šušilovića Kostića.

Kolekcija fotografija lica osuđenih za najrazličitija krivična dela sa ministrima u Vladi Srbije, svakim danom je sve veća, a uskoro bi, po svemu sudeći, mogao da se napravi i album sa sličicama. Veze države i huligana odavno je poznata, jer nezavisni mediji godinama unazad na to ukazuju, ali je u poslednje vreme krenula i „poplava“ fotografija ministara i kriminalaca. Međutim, i pored sve više afera, Vlada Srbije čini se da je postojana, a sve zahvaljujući jednom čoveku, koji još uvek „nikog nije dao“.

Naime, portal Direktno juče je objavio video snimak koji je najverovatnije nastao 27. novembra 2019. godine na kome se vide dvojica funkcionera SNS, aktuelni ministar odbrane, a tada policije Nebojša Stefanović i bivši predsednik FSS Slaviša Kokeza, kako se pozdravljaju, a potom i razgovaraju sa vođom navijača „Rad“ Vladimirom  Kovačevićem Kovačom.

Direktno je preneo i da nije Kovač jedini koji je bio u neposrednoj blizini dvojice naprednjaka, već je u društvu Kovača bio i Nenad Alajbegović zvani Alajbeg, vođa „Zabranjenih“ i Miloš Šušilović Kostić, takođe navijač iz „Zabranjenih“.

Sva trojica, prekršili su zakon ukupno 91 put, a dela koja za koja su osuđivani kreću se od teške krađe, teške telesne povrede, izazivanje nacionalne, verske i rasne mržnje i netrpeljivnosti, izazivanje opšte opasnosti, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, nasilničko ponašanje, sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, dela vezana za oružje pa sve do razbojništva, trgovina drogom, iznuda ali i pokušaj ubistva.

Nenad Alajbegović Foto: Mup

Prethodno, sadašnji ministar policije Aleksandar Vulin slikao se na Bir festu takođe sa Kovačom, a opravdanje javnosti koje je ministar ponudio jeste da sa njim svako može da porazgovara ali i da se fotografiše. Sa druge strane, Kovač je navodno u policiji rekao da je slučajno sreo ministra Vulina i poželeo da se fotografiše sa njim.

Juče je i „Nedeljnik“ objavio fotografiju Vulina sa Stevanom Holićem, saradnikom vlasnika imanja „Jovanjića“, koji se nalazi na optuženičkoj klupi Specijalnog suda kao pripadnik grupe koja je proizvodila marihuanu.

Aaaaaaaahaaaaaaa…

Posted by Stevan Holic on Saturday, June 20, 2015

I dok fotografije isplivavaju, a svudeći prema svemu dosadašnjem i tek će, vlast se pravi „luda“ i igra na kartu da „svakog čuda tri dana dosta“. Koliko još afera mora da se dogodila da bi Vlada Srbije pala, a neko preuzeo odgovornost za svoja dela, ostaje da se vidi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare