Vulin i Kovač Foto:privatna arhiva/predragpopovic.wordpress.com

Ministar policije Aleksandar Vulin fotografisan je zagrljen sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem, nekadašnjim vođom navijača FK Rad i licem hapšenim za nelegalno nošenje oružja, konkretno automatskog pištolja marke "škorpion".

Portal Nova.rs objavljuje fotografiju za koju ne znamo kada je nastala i na kom događaju, ali da je Kovačević na fotografiji potvrdila nam je Mara Halabrin, majka Aleksandra Halabrina, mladića za kojim se tragalo danima, a njegovo telo na kraju je pronađeno u plitkom grobu u Sopotu, sasvim slučajno.

Mara Halabrin majka ubijenog Aleksandra Halabrina Aleksandar Halabrin
Mara Halabrin majka ubijenog Aleksandra Halabrina Foto:N1/Privatna arhiva

Mara Halabrin, inače, poznaje Kovača, koji je bio poznanik njenog ubijenog sina. Njen sin Aleksandar dovođen je u vezu sa navijačima FK Partizan.

„Fotografiju sam videla sinoć i sve što mogu da kažem je da celu noć nisam oka sklopila. Ovim sam izgubila svaku nadu u policiju. Nisam je imala ni ranije, ali ovo sada me je dotuklo. Negde duboko sam verovala državi u kojoj sam rođena, ali šta sada da očekujem“, pita se očajna žena.

Na povezanost njenog sina sa pomenutim Kovačevićem ukazivala je inspektorima, ali oni nikada nisu želeli da saslušaju Kovačevića, niti da ga privedu.

Policija ga, međutim, jeste privela 2020. godine i to nakon što je, posle upada u jednu kladionicu u Beogradu, u njoj zatekla skriveno oružje „škorpion“. Mediji su tada pisali da je upravo kod Kovačevića pronašen pomenuti automatski pištolj. Mara Halabrin za naš portal dodaje da je ovaj navijač Rada zbog toga i osuđen, ali Nova.rs za sada to nije uspela da potvrdi.

Kovačeviću, koji je, kako su pisali mediji, crnogorski državljanin, bio je navodno i zabranjen ulazak u Srbiju zbog ranijih krivičnih dela.

„Izgubila sam poslednju nadu“

Aleksandar Halabrin Foto: Privatna arhiva/ Aleksandar Halabrin

Otkako je pronađeno telo Halabrina u Sopotu, njegova majka Mara je više puta ukazivala na sumnjive okolnosti u potrazi, a zatim i u istrazi ubistva svog sina. Jedna od tih sumnji odnosila se i na ulogu Vladimira Kovačevića, jer upravo on, prema njenom mišljenju, može dati određene informacije o tome sa kim se njen sin kobnog dana sastao na Banjici i nestao bez traga.

Objavljivanjem ove fotografije, kaže nam Mara Halabrin, izgubila je i poslednju nadu da će se ubistvo njenog sina rasvetlili jer su se njene sumnje, da policija namerno ne želi da istraži ubistvo jer imaju određene konekcije sa osobama koje su umešane, obistinile.

Bonus video: Dovođenje Veljka Belivuka na stadion

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare