Stadion Rajko Mitic Marakana policija derbi
Policija ispred stadiona Crvene zvezde Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/Ilustracija

Nikola S. (41), pripadnik Žandarmerije beogradskog odreda i član Nezavisnog sindikata policije, kako Nova.rs nezvanično saznaje, uhapšen je zbog prikrivanja dela koje je navodno počinila njegova supruga Nataša S. (35). Ona se tereti da je iz vazdušne puške ranila migranta iz Avganistana (25), a njoj su, takođe, stavljene lisice na ruke.

Iako se sumnja da je u migranta pucala Nataša S., prema rečima našeg izvora koji je blizak ovoj istrazi, ranjeni Avganistanac je izjavio da je u njega pucao muškarac.

Sve se, kako saznajemo, odigralo kod mesta Kupinik i Veliki Gaj na teritoriji opštine Plandište. Migrant se sa dvojicom prijatelja kretao ka Pančevu, kada je navodno iznenada osetio bol u grudima.

„Rekao je da mu je prišao čovek koji ga je pogodio u grudi, da ga je stavio u kola i izbacio ispred bolnice u Pančevu, a potom pobegao ka Vršcu“, kaže izvor.

Ipak, ubrzo je uhapšen bračni par, a ranjeni migrant je policiji tvrdio da je napadnut iz čista mira.

Povodom ovog incidenta kontaktirali smo Više javno tužilaštvo u Pančevu, ali su nas oni uputili na Osnovno tužilaštvo u Vršcu, koje se nije javljalo na naše pozive.

Član Nezavisnog sindikata Srbije

Inače, kako saznajemo, Nikola S. je član Nezavisnog sindikata Srbije. Kako se na sajtu pomenutog udruženja navodi, on je predsednik Odbora za specijalističke jedinice.

Zasad nije poznato pod kojim se tačno okolnostima dogodio slučaj, kao i koji je motiv ranjavanja.

Istraga je u toku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar