Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Policija je uhapsila nekoliko osoba zbog sumnje da su povezani sa likvidacijom ugostitelja Dragana Ristića (61) zvanog Čađa, koji je ubijen u četvrtak ujutru u Kaluđerici.

Kako prenosi portal Novosti, nekoliko lica je uhapšeno u velikoj policijskoj akciji, a zasad nije poznat identitet privedenih.

Pročitajte još...

Inače, Ristić, inače vlasnik restorana „Košuta“ i kafića „Hram“ ubijen je u klasičnoj sačekuši oko osam sati ujutru. Napadač ga je najpre udario automobilom, a potom u Ristića, u trenutku kada je izašao iz svog vozila, pucao iz pištolja. Ceo zločin videle su i dve žene u koje je nepoznati ubicu usmerio pištolj, nakon što je usmrtio poznatog ugostitelja.

Napadač je nakon zločina pobegao sa lica mesta, a kako saznajemo, u beogradskom naselju Mirijevo pronađen je zapaljeni automobil, za koji se sumnja da je korišćen prilikom likvidacije.

Inače, ubijeni Ristić od ranije je poznat policiji, iza sebe ima krivične prijave za nasilničko ponašanje i nedozvoljeno posedovanja oružja, a čak je i dva puta osuđivan. Bio je kum sa biznismenom Željkom Rutovićem koji je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu zbog ranjavanja vlasnika televizije “Hepi” Predraga Rankovića Peconija.

Pročitajte još...

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar