Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Milutin Ristić, sin Dragana Ristića koji je ubijen jutros u beogradskom naselju Kaliuđerica, takođe je poznat policiji i to zbog učestvovanja u likvidaciji Vladimira Doskovića i Dalibora Milenkovića, koji su izrešetani u sačekuši 2008. u Kaluđerici.

Kako saznajemo, Milutin Ristić, sin ubijenog vlasnika noćnog kluba i restorana, osuđen je pre nekoliko godina na zatvorsku kaznu zbog podstrekivanja na zločin, odnosno ubistvo Vladimira Doskovića. On je pre tri godine izašao je iz zatvora.

Pročitajte još:

Dosković i Milenković, ubijeni su u sačekuši na raskrsnici Ulica Svetozara Markovića i Luneta Milovanovića, kada su ubice u njih sasule rafal iz heklera. Policija je tada uhapsila Stefana Babića, Darka Gašića i Eldera Okanovoića. Ubrzo nakon toga, lisice na ruke stavljene su i mlađem Ristiću koji je osuđen za podstrekivanje na ubistvo.

Podsetimo, Dragan Ristića iz Kaluđerice, vlasnika noćnog kluba „Hram“ i restorana „Košuta“, ubijen jutros oko 8 sati na raskrsnici Smederevskog puta i Ulice proleterskih brigada.

Kum Željka Rutovića

Kako nezvanično saznajemo, ubijeni Ristić bio je u kumovskim vezama sa kontroverznim biznismenom Željkom Rutovićem, koji je prošle godine osuđen na četiri godine i četiri meseca zatvora zbog ranjavanja vlasnika „Hepi“ televizije Predraga Rankovića zvanog Peconi.

 

 

 

 

 

milrenković.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare