Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Komšija Dragana Ristića iz Kaluđerice, vlasnika noćnog kluba "Hram" i restorana "Košuta", koji je ubijen jutros oko 8 sati na raskrsnici Smederevskog puta i Ulice proleterskih brigada, ispričao je za portal Nova.rs da su dve žene bile očevici likvidacije, kao i da ih je ubica držao na nišanu nekoliko sekundi pre nego što je pobegao.

Komšija koji je insistirao na anonimnosti, kazao je za portal Nova.rs da je na Draganovo telo naišao u trenutku kada se vraćao kući.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Suprugu i dete sam odvezao oko 8 i 15 na autobus i krenuo sam nazad ka kući. Na putu sam ugledao kako neko leži na zemlji, a prvo što sam pomislio bilo je da se dogodila saobraćajna nesreća, odnosno da je neki pešak pregažen. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć, u tom trenutku nisam znao da je reč o ubistvu. Iznenada, iza automobila sam ugledao dve usplahirene žene koje su vikale da je muškarac koji leži upucan“, kazao je naš sagovornik.

On dodaje da su mu one potom ispričale šta se dogodilo.

Pročitajte još:

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Kazale su mi da je pucnjavi prethodio sudar, odnosno da je napadač najpre udario u automobil žrtve. On je izašao iz kola sa podignutim rukama u vis, nakon čega je usledio pucanj. Ubica se potom okrenuo ka ženama koje su sve to videle i držao ih na nišanu nekoliko sekundi, pre nego što je seo u automobil i pobegao“, dodao je komšija.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

On kaže da je naknadno iz medija saznao da je pronađen zapaljeni automobil u Mirijevu za koji se sumnja da je korišćen prilikom zločina.

Inače ubijeni Ristić je iza sebe ostavio petoroi dece. Kako nezvanično saznajemo, sem kluba „Hram“ u njegovom vlasništvu nalazi se i restoran „Košuta“.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare