Portal Nova.rs došao je u posed snimka na kom je zabeležen tačan trenutak urušavanja zgrade u Vidovdanskoj ulici na beogradskom Vračaru.

Podsećamo, u Vidovdanskoj ulici na Crvenom krstu na beogradskoj opštini Vračar danas se urušila zgrada koja se nalazi na parceli pored aktuelnog gradilišta.

Pretpostavlja se da je za urušavanje odgovorno gradilište, a ekipe spasilaca izašle su odmah na teren kako bi evakuisale sve stanare.

„Istrčali smo u poslednjem trenutku pre nego što se jedan čitav stan urušio. Komšinica nije stigla ništa da uzme, jer je i ona 10 minuta ranije srećom izašla. Mogla je da strada.  Danima smo ih opominjali da zgrada puca, da provere šta rade na tom gradilištu, ali nikom ništa“, ispričala je jedna stanaraka za Nova.rs.

Ona dodaje da je jedan stan u potpunosti nakrivljen, i da je čitava zgrada označena kao nebezbedna.

„Upozoravao sam ga, govorio sam da ne radi dobro, ali eto sada kada se ovo desilo njega nema. Sreća u nesreći je da u tom stanu koji se obrušio niko ne živi trenutno i u njemu niko nije bio. Ali devojka koja živi iznad je mogla da nastrada, njen stan visi, izašla je 10 minuta pre toga. Najvažnije je da niko nije povređen“, kaže predsednik stanara Novica Stanimirović i dodaje da je pitanje gde će sada.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare