Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Sin me zvao pre pola sata da mi javi da je video na internetu da nam se urušila zgrada. Pozvala sam komšiju i on nam je rekao da odmah sednemo u taksi i dođemo. Rekao mi je da je moj stan otišao u podrum, a kad sam došla videla sam da više nema ni podruma. Namenili smo taj stan sinu..., ispričala je za Nova rs. Snežana Janjić Lukinović, vlasnica stana u Vidovdanskoj 2a na Crvenom krstu, koji se gotovo u potpunosti urušio danas.

Ona kaže da je sreća što niko nije živeo u tom stanu u trenutku urušavanja, s obzirom na to da je planirala da uskoro u njega useli sina.

Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Stan sam nasledila od tetke, koja ga je kupila još 1947. godine. Na tom mestu gde zidaju zgradu bile su dve kuće, očuvane, nisu bile nikakve straćare“, kazala je vlasnicaq urušenog stana.

Pročitajte još:

Ona kaže da su na tom mestu gde se zida bile dve očuvane kuće, nisu bile straćare. Tu su bile dve dobre kuće, nisu bile straćare. Moja tetka je stan kupila 47.godine. ona je koristila taj stan a kada je umrla mi smo došli u posed. Sreća pa sin tu ne stanuje. Nisam dolazila otkako su počeli radovi ali redovno smo plaćali sve što je bilo potrebno“

Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare