Između pekare i pošte u u Kosmajskoj ulici na Ceraku nalazi se neugledna zgrada u kojoj se nalazi "čudo od tehnike", za čiju nabavku nadležni u Elektroprivredi Srbije nemaju objašnjenje. Naš portal obišao je danas lokaciju na kojoj se, prema tvrdnjama Nataše Prišić, bivše zaposlene u Sektoru unutrašnje kontrole i bezbednosti Elektroprivrede Srbije, nalazi prislušni centar EPS koji je otkrila 2019. godine.

„Sa kolegama sam tog jutra službenim vozilom došla iz Novog Sada a plan je bio da na teren krenemo sa Ceraka, tu smo se okupili. U predpostoriji tajne sobe nalazio se orman a njegova vrata su zapravo bila ulaz u tu sobu. Ja sam rukom gurnula vrata ormana koja se okreću i ukazuje se druga prostorija u kojoj je sa leve strane jedan kožni dvosed. Prostorija je bila opremljena bubicamama kamerama, navigacijama, Dži-pi es i kompletnom elektronskom opremom, koja mi u tom momentu nije bila poznata“, istakla je Prišićeva za naš portal i dodala:

Pročitajte još:

„U pretprostoriji se nalazio veliki broj računara gde su oni obavljali neke „poslove“ po nalogu direktora mog sektora Nenada Dilberovća. Tužilaštvu za organizovan kriminal su predate te fotografije. Sva ta oprema korišćena je za prisluškivanje zaposlenih“, rekla je ona.

Naš portal obišao je danas mesto na kome se nalazi pomenuti prislušni centar EPS, a kako tvrdi Prišićeva.

Pogledajte na našem video-snimku šta smo zatekli na Ceraku.

BONUS video: Provlačenje kartice u EPS-u

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar