Konjarnik, pucnjava, muškarac pucao na policiju, policija
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Na društvenim mrežama objavljen je uznemirujuć video-snimak sa nadzornih kamera, na kom se vidi kako nepoznati muškarac presreće nasred ulice starijeg čoveka koji hoda pomoću štapa, napada ga, a onda mu uzima nešto iz džepa, a zatim beži u nepoznatom pravcu. Incident se dogodio u Ulici Petra Kolendića, a građani se mole da, ukoliko prepoznaju lopova, prijave policiji.

Na snimku se može videti najpre kako stariji čovek, pomažući se štapom, ide ulicom dok u njegovoj neposrednoj blizini šeta u muškarac sa hirurškom maskom na licu. Potpuno iznenada, muškarac sa maskom nasrće na čoveka sa štapom, otkopčava mu jaknu i pokušava da mu uzme nešto iz džepa.

Veruje se i da je napasnik imao saučesnika, sa kojim je kasnije pobegao.

Nakon nekoliko sekundi rvanja sa lopovom, on je pobegao, a starac je ostao da leži na zemlji.

Kako je navedeno ispod videa, mole se građani da prijave policiji ukoliko poznaju osobe sa snimka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

„Gospodin je pre incidenta bio da podigne kredit, najverovatnije su ga pratili i čekali pravu priliku. Osoba koja ga je pojurila, a pre toga pustila da prođe pored, verovatno je saučesnik, jer se nije vratio ovim putem više. Policija je brzo reagovala i dalje su u blizini događaja, obilaze i traže i svaka im čast na trudu. Nažalost, sve su učestaliji ovakvi incidenti kao i provale u dvorišta i kuće u ovom kraju. Policija uhvati osumnjičene, ali ih pravosudni sistem pusti na slobodu i jako brzo ponavljaju ista dela. Džabe policija ulaže trud i rad kad ih sud vrati na ulicu“, navedeno je ispod objave.

Bonus video: Na crnom tržištu ukradenih umetnina vrti se ogroman novac

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar