Foto:Shutterstock

Vatrogasac Rudarskog basena "Kolubara", S. Đ. (36) i njegova nevenčana supruga M. A. (28), koji su sredu uhapšeni u Lazarevcu zbog sumnje da su uzgajali marihuanu i držali kokain radi dalje prodaje, saslušani su juče u Višem tužilaštvu u Beogradu.

„Prilikom pretresa kuće u kojoj njih dvoje žive, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli 146 grama kokaina, 684 grama marihuane i veću sumu novca. Osumnjičenima se na teret stavlja nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“, saopštilo je Tužilaštvo.

Osumnjičenima se na teret stavljaju dva krivična dela Nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Kako je potvrđeno, na saslušanju su S. Đ. i M. A. izneli odbranu, a Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda predložilo da oboma odredi pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Podsetimo, u kući u Lazarevcu u kojoj žive osumnjičeni, pronađeno je 145 grama kokaina, a u zasadu u neposrednoj blizini 26 biljaka marihuane u sirovom stanju teške oko 2,5 kilograma. Pored toga, nađeno je i oko 685 grama marihuane, tri elektronske vagice, aparat za vakumiranje, pvc kese i novac. U automobilu je tom prilikom pronađena manja količina kokaina.

Zaplenjena droga Foto:TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE

BONUS VIDEO: Oboren biciklista u Karađorđevoj ulici 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar