Foto: Printscreen/Facebook/Miroslav Parovic

Siledžija koji je brutalno prebio drugog mladića, a potom mu polomio obe ruke u Novom Sadu i koga intenzivno traži policija zove se Ilija i po svemu sudeći je radnik obezbeđenja poznate kladionice u Novom Sadu. Takođe, prema nezvaničnim informacijama, žrtvi je na tako brutalan način polomio ruke da će zasigurno ostati invalid do kraja života.

Društvenim mrežama tokom jučerašnjeg dana kružio je snimak na kome se vidi nasilnik koji krvnički udara drugog mladića, a nakon što se žrtva onesvestila, pokušava i uspeva da mu slomi obe ruke. Da ceo slučaj bude još gori, stravično iživljavanje nad mladićem događalo se naočigled brojnih građana.

U jednom momentu vidi se i kako neki mladić prilazi batinašu u nameri da ga zaustavi, ali ga je tada napao i oterao muškarac koji se nalazio u blizini. Na snimku se vide i ostali radnici obezbeđenja koji samo stoje sa strane i posmatraju.

 

 

Ilija K. je pre posla obezbeđenja u kladionici bio šef obezbeđenja u jednoj diskoteci u Novom Sadu  i poznat je po nasilničkom ponašanju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare