(VIDEO) Tukao mladića, pa mu onesvešćenom lomio ruke

Hronika 11. sep. 202021:45 > 10:17133 komentara
Podeli:
Foto: Printscreen/Facebook/Miroslav Parovic

Na društvenim mrežama pojavio se stravični video-snimak, navodno napravljen u Novom Sadu, na kome se kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

Pomenuti video-snimak koji je tokom današnjeg dana počeo da kruži po društvenim mrežama navodno je napravljen ispred lokala u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.

Na njemu se vidi kako, zasad, nepoznati muškarac sedi na muškarcu koji leži na zemlji i pesnicama ga udara u glavu. Mladić se nije zaustavio u batinjanju sve dok se pretučeni muškarac nije onesvestio. Kako mu to nije bilo dovoljno, potom je povređenem muškaru, koji je ležao bez davanja znakova života, lomio ruke.

Inače, da ceo slučaj bude još gori, stravično batinjanje se odvijalo naočigled brojnih građana. U jednom momentu vidi se i kako neki mladić, sa najverovatnije suzavcem u ruci, prilazi batinašu u nameri da ga zaustavi, ali ga je tada napao i oterao muškarac koji se nalazio u blizini.

Pomenuti snimak na društvenoj mreži Fejsbuk objavio je Miroslav Parović, ali i brojni drugi građani koji tvrde da se napad dogodio u sred dana.

„Ja već par godina upozoravam na zlo koje se rodilo u Srbiji. Kriminal povezan sa vlasti. Kriminal povezan sa politikom. Bande kojima su odrešene ruke da rade šta hoće bukvalno bez posledica. Bande koje skupljaju glasove. Bande koje će ako se ne pobunimo pojesti i poslednji ostatak normalnog života u Srbiji!“, napisao je Parović.

Portal Nova.rs pokušao je da stupi u kontakt sa Parovićem kako bismo proverili autentičnost ovog video-zapisa, kao i gde se tačno incident dogodio, ali nismo uspeli.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar