Foto: Printscreen/Facebook/Miroslav Parovic

Policija u Novom Sadu identifikovala je muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici u ovom gradu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

„Intenzivno tragamo za I. K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice.“

„Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog“, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, izjavu načelnika PU Novi Sad Miroslava Šušnjića.

Podsećanja radi, na društvenim mrežama juče se pojavio stravični video-snimak, napravljen u Novom Sadu, na kome se vidi kako mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvesnom stanju na zemlji, lomi ruke. Da ceo slučaj bude još gori, stravično iživljavanje nad mladićem događalo se naočigled brojnih građana. U jednom momentu vidi se i kako neki mladić prilazi batinašu u nameri da ga zaustavi, ali ga je tada napao i oterao muškarac koji se nalazio u blizini.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare