Surčin, hronika, umro muškarac koga je žena ubola nožem, kuća, ulica ubijenog muškarca, ubadanje, nasilje u porodici
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jasmina B. (42), koja je uhapšena zbog ubistva svog supruga Milorada B. (54), kog je, nakon kraće svađe, izbola nožem u iznajmljenoj kući u Surčinu, tebalo bi d adanas bude saslušana u Višem javnom tužilaštvu. Kako saznajemo, povod za svađu supružnika koja je rezultirala zločinom bio je taj što je nesrećni čovek došao kiući pijan.

Podsetimo, napad se dogodio 14. novembra oko 18 časova, a prvo je došlo do svađe, da bi Jasmina potegla nož i zarila ga Miloradu u grudi. On je u teškom stanju prebačen u najbližu bolnicu, KBC „Zemun“, ali je zbog težine rana transportovan u Urgentni centar. On je u toku transporta preminuo a u Urgentnom centru su mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Napad se dogodio, prema navodima, jer je Milorad popio, a Jasmina mu je i ranije negodovala kada se to dogodi.

U toku napada, u kući je bio i sin od 17 godina, ali on ubistvo nije video, već je kasnije zatekao oca onesvešćenog i krvavog.

Jasmina je nakon krvavog zločina, prema navodima, bila potpuno smirena i mirno je sačekala policiju.

Komšije su nakon tragedije, za Nova.rs rekle da su znali da je Jasmina bolesna, da ima zdravstvene probleme, ali i da su izgledali kao „normalna“ porodica.

„Bili su komšije kakve čovek samo poželeti može. Nismo ih čuli za ovih godinu dana, tako da nikome nije jasno šta se danas dogodilo. Bio je lep dan i bila sam u dvorištu, ništa nisam čula, nikakvu viku, svađu…. Vratila sam se u kuću i onda sam odjednom videla da su ispred njihovog dvorišta troja, četvoro policijskih automobila“, kaže za portal Nova komšinica iz ulice.

Stanari Kosovske ulice i komšije kažu da ništa nije ukazivalo da je moguće da se dogodi takva tragedija. U taj kraj su se doselili pre otprilike godinu dana i bili su podstanari. Imali su tri sina, od kojih su dvojica radila, dok je treći maloletan i još se školuje.

„Znam da je Jasmina teško bolesna, ali ne znam tačno šta je u pitanju. Rekla mi je da joj deca ne daju ništa da radi po kući zbog njenog zdravstvenog stanja. Kada bi uzela usisivač, sinovi bi joj rekli: Nemoj mama, mi ćemo! Štedeli su je koliko god su mogli. Ja sam je jednom videla kako čisti lišće ispred dvorišta“, navodi jedna komšinica.

Prema rečima drugog Surčinca, Milorad je bio vrstan automehaničar.

Bonus video: Hapšenje dilera u Subotici

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram