Foto:shutterstock by Bumble Dee; shutterstock by Steve Sanchez Photos; privatna arhiva

Suprug Ane Volš, nestale majke troje dece, uhapšen je jer je doveo policiju u zabludu u istrazi njenog nestanka, saopštio je u nedelju okružni tužilac.

Brajan Volš (46) iz Kohaseta optužen je da je doveo u zabludu policijsku istragu o nestanku njegove supruge, rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl Morisi u izjavi, a prenosi američki Boston 25.

„Tokom te istrage, policija je razvila verovatan razlog da veruje da je njen suprug Brajan Volše počinio krivično delo obmanjivanja policijskih istražitelja“, rekao je Morisi.

Podsetimo, policija u američkom gradu Kohasetu i dalje intenzivno traga za Anom Volš (39), rođenom Beograđankom, koja je nestala na Novu godinu pošto nije uspela da stigne na let za Vašington, a u potragu za njom uključeni su i psi tragači.

Detektivi iz Masačusetsa i ostale bezbednosne agencije danonoćno traže nestalu Anu, majku tri dečaka kojoj se svaki trag izgubio kada je 31. decembra krenula da se ukrca na avion na aerodromu Logan u Bostonu.

Policija je zatražila pomoć javnosti u pronalaženju Ane Volš, koja je poslednji put viđena u svom domu u Kohasetu na Novu godinu.

Ova 39-godišnjakinja je poslednji put viđena u svojoj kući u Kohasetu oko oko 5 sati ujutro na Novu godinu. Njen nestanak je u sredu prijavio njen muž, a policiju je istovremeno pozvao i njen poslodavac u Vašingtonu i rekao da se nije pojavila.

Volšova je imala avionsku kartu za Vašington, gde je putovala nedeljno na posao, rezervisanu 3. januara, a ne 1. januara, rekao je šerif , ali se pretpostavlja da je pokušavala da dobije raniji let zbog hitne situacije na poslu.

U međuvremenu, izbio je veliki požar u bivšoj porodičnoj kući Volšovih u Kohasetu, vredne 1,4 miliona dolara. Ana Volš je takođe živela u ovoj rezidenciji do pre nekoliko meseci. Požar je izbio na krovu kuće, a zvaničnici su pojasnili šta se zapravo dogodilo.

„Požar je izbio u bivšoj kući porodice Volš na u Kohasetu, odakle su se iselili u aprilu. Vatrogasci su reagovali nakon što su stanovnici prijavili da su osetili miris dima, a zatim ga videli. Evakuisane su tri odrasle osobe, uključujući dadilju i 21-mesečno dete. Niko nije povređen“, rekao je u petak uveče šef vatrogasne službe Kohaseta Džon Dokrej.

Kako je preneo NBS10boston, istražitelji su utvrdili da ovaj požar nije sumnjiv i da je vatra buknula na oštećenom cevovodu spojenom na kamin na prirodni gas.

BONUS VIDEO – Izgubljeni pas pronađen pomoću drona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar