saobraćajna nesreća
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U udesu putničkog vozila marke “opel zafira” i autobusa koji se dogodio u sredu oko 17 sati nedaleko od Kuršumlije jedna osoba je izgubila život, dok je druga povređena.

POGLEDAJTE JOŠ:

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, u sudaru koji se kod kuršumlijskog sela Pepeljevac dogodio između putničkog vozila i autobusa kosovskih registarskih oznaka preduzeća “Fidan tursa” iz Prizrena poginula je četrdeset šestogodišnja žena iz Kuršumlije dok je trideset devetogodišnji muškarac zadobio telesne povrede.

NJih dvoje su se nalazili u automobilu pri čemu je žena nastradala na licu mesta, a povređeni muškarac je vozilom hitne pomoći kuršumlijskog Doma zdravlja prebačen u prokupačku bolnicu i njegove povrede se trenuto dijagnostikuju. Za sada se još uvek ne zna uzrok nesreće ali je krivina na kojoj se dogodio sudar poznata kao mesto čestih udesa.

Automobil “opel zafira” je saobraćao iz pravca Prokuplja prema Kuršumliji dok je autobus išao u suprotnom pravcu. Inače, na kilometar od mesta ove nesreće, prema Prokuplju u sudaru dva automobila povređena je jedna ženska osoba.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar