Sokolj Haljiljija i Hamide Magashi Foto:Facebook

Ministar unutrašnjih poslova Dželjal Svećlja saopštio je da je ubicu trudnice Sokola Halilija danas locirala policija, a on je potom izvršio samoubistvo, javljaju prištinski mediji.

„Nakon intenzivnog rada svih jedinica Kosovske policije, locirali smo ubicu Sokolja Haljiljia. Uprkos pokušaju policijskih zvaničnika da pregovaraju o predaji, on se ubio. Policija Kosova kao i Policijski inspektorat Kosova nastaviće istragu kako bi se otkrile sve okolnosti ubistva trudnice i samoubistva“, napisao je Svećlja.

U međuvremenu oglasila se i Kosovska policija precizirajuću je da je Haljilji pronađen u selu Davidovac, opština Štimlje danas oko 13.45 časova, te da je on samoubistvo izvršio i „pored svih preduzetih mera bezbednosti“.

Podsetimo, Sokolj Haljiljij osumnjičen je za ubistvo svoje bivše supruge Hamide Magaši (35) ispred ginekološke klinike u Prištini.

Kako su ranije pisali mediji, brutalno ubijena Hamida je izašla iz bolničke sobe kako bi kupila hleb što je iskoristio njen bivši suprug, prišao joj s leđa i ispalio nekoliko hitaca u nju.

Policija je oko 18 časova dobila informaciju da se u dvorištu Kliničko-bolničkog centra u Prištini nalazi beživotno telo žene. Izlaskom policije na mesto zločina, lekarske ekipe konstatovale su smrt tridesetpetogodišnje žene.

BONUS VIDEO: Pucnjava u centru Niša: Muškarac ranjen u nogu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar