Radoje Zvicer Foto: detective-info.com.ua

Radoje Zvicer naovdni vođa "kavačkog klana" koga su četvorica napadača, dva državljanina Crne Gore i dva Srbije pokušali da ubiju u Kijevu oporavlja se u kijevskoj bolnici i njegovo zdravstveno stanje, kako pišu podogoričke Vijesti je stabilno.

Kako su prvo ukrajinski mediji saopštili u Zvicera je bilo ispaljeno pet hitaca, a prema sinoćnim informacijama njega su pogodila tri hica, ali su lekari uspeli da spasu njegove vitalne organe.

Kotoranin se oporavlja u kijevskoj bolnici i njegovo zdravstveno stanje sinoć je bilo stabilno, rečeno je “Vijestima” nezvanično iz više izvora.

Zbog njegovog pokušaja ubistva ukrajinska policija je uhapsila Baranina Stefana (Mandića) Đukića (30), Podgoričanina Emila Tuzovića (30) i Nišlije Petra Jovanića (46) i Milana Brankovića (31).

Foto: Printscreen/
Національна поліція України

Dan kasnije uhapšen je i službenik Nacionalne policije Ukrajine Rostislav Černobrivi, koga kolege sumnjiče da je pomagao napadačima na Zvicera. Tu informaciju objavio je “Country Policy”, pozivajući se na izvore u Ministarstvu unutrašnjih poslova Ukrajine.

Kako se navodi, Černobrivi je viši narednik kijevske policijske pukovnije. “Prema istrazi, Černobriv je sa drugim policajcima iz kijevskog puka pomogao ubicama od trenutka kada su stigli u Ukrajinu”, saopšteno je.

(Izvor: Vijesti.me)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare