(VIDEO) Žena i dete svedoci pokušaja ubistva Zvicera

Hronika 27. maj. 202018:31 > 19:56
Podeli:
Foto: Printscreen/Facebook/Антон Геращенко

Na snimku sigurnosnih kamera koje su u elitnom naselju u Kijevu zabeležile trenutak kada su pripadnici "škaljarskog" klana pucali na Radoja Zvicera, vođu "kavačkog" klana, jasno se vidi da su ispred njega žena i dete. Još uvek nije poznato da li su njih dvoje povezani sa njim ili ne.

 

Kada je Radoje video da mu naoružani pritrčavaju Baranin Stefan (Mandić) Đukić (30), Podgoričanin Emil Tuzović i srpski državljani Petar Jovanović i Milan Branković, počeo je da beži. Ispred njega prvo je potrčala žena, a iza nje, dete.

Jedan od ubica je utrčao između Radoja i deteta i sasuo rafal u vođu Kavčana. Još uvek nije poznato ko su žena i dete sa snimka. Inače, Zvicerovu suprugu Tamaru su takođe pokušali da ubiju 2016. godine, a postoji mogućnost da je upravo ona bila sa njim u Kijevu.

Foto: MUP Srbije

Podsetimo, pokušaj ubistva Radoja Zvicera dogodio se juče u 18.20 časova u naselju Novopečerski Lipki u Dragomirovoj ulici. Nakon hapšenja likvidatora, Nacionalna policija Ukrajine saopštila je da su četvorica muškaraca od kojih su dvojica državljani Crne Gore, treći Srbije, a četvrti Makedonije, stigli početkom maja meseca u Ukrajinu. Policija je takođe saopštila da je za jednim o četvorice uhapšenih raspisana i međunarodna poternica zbog ubistva. Njih četvorica po dolasku u Ukrajinu su kupili vozilo, automatsko oružje i počeli da traže lokaciju gde se u glavnom gradu Kijeva nalazi Radoje Zvicer koji im je bio meta. Kada su otkrili su lokaciju na kojoj živi, počeli su da prate njegove navike, ponašanje i kretanje po Kijevu. Ukrajinci takođe spominju da je osim Zvicera praćena i njegova porodica.


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar