Goran Abdulov Marko Radović Foto:Privatna arhiva

Suđenje transvestitu Goranu Abdulovu (34), optuženom da je jula 2018. nožem nasmrt izbo studenta Marka Radovića (24) u Zemunu, nastavljeno je danas u Palati pravde u Beogradu prikazivanjen SMS prepiske između okrivljenog i žrtve.

Tokom današnjeg suđenja prikazane su poruke koje je optuženi Abdulov slao studentu tokom aprila i maja 2018. godine. U pomenutim porukama optuženi zahteva i moli ubijenog studenta da se vide i imaju seksualni odnos.

Ipak, u pojedinim porukama, optuženi tvrdi i da ga je ubijeni student davio, novčano iskorišćavao i loše se odnosio prema njemu jer ga je prezirao što nije žena.

Pročitajte još...

„Mene mrziš i prezireš jer nisam žena“, „Samo ti mene kuliraj i izbegavaj“, „Pripremi se, tražiću ti seks 24 sata, jer si me iskoristio“, „Nezahvalno zlo. I sam znaš da bi za tebe sve uradila i pružila. Samo taj seks da mi pružiš“, samo su nseke od brojnih poruka.

Između ostalog, optuženi je zamerao studentu što ne odgovara na poruke.

„Da te obavestim unapred, u četvrtak ću doći kod tebe, jer si sam rekao da ćeš u utorak i sredu doći“, neke su od mnogobrojnih eksplicitnih poruka.

„Juče si me uhvatio za gušu i izbacio. Imaš devojku znam“, „Ne znaš da me poštuješ jer sam transvestit. Samo zato me mrziš i prezireš“, „Juče si hteo da me udaviš“,  „Sada si zaljubljen i nećeš ništa“, „Da li si izveo devojku na piće pošto si od mene dobio kintu i pružaš joj svu nežnost i dobar seks“, „Šta si mi pružio ništa, a dala sam ti 2. 000 dinara. Davio si me i izbacivao“, navodi se u porukama.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Za nju se nisi brinuo „šta će reći komšije“, a ja dolazim od maja prošle godine i meni sve prebacuješ. Juče si mi rekao da izgledam kao ku*va jer sam se obukla normalno“, glasi jedna od poruka.

Inače, i na prethodnom pretresu iščitane su poruke koje je optuženi slao ubijenom studentu. Iz priloženih poruka videlo se da je žrtva u imeniku optuženog bila upisana sa dva imena “zlo, sebično, pokosno”, kao i “ne želi me, mrzi me”. Optuženi Abdulov je tokom pretresa priznao da je tako upisivao ubijenog.

Podsetimo, stravično ubistvo dogodilo se 7. jula 2018. u stanu u Zemunu, u kojem je Radović živeo kao podstanar.

On je uboden nožem četiri puta, nakon čega je nasmrt iskrvario na ulici. Narednog dana zbog zločina uhapšen je Abdulov, koji je tvrdio da je bio u emotivnoj vezi sa ubijanim studentom. On je na početku suđenja tvrdio da je žrtvu ubio u samoodbrani.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar