Goran Abdulov Marko Radović Foto:Privatna arhiva

Suđenje transvestitu Goranu Abdulovu (34), optuženom da je jula 2018. nožem nasmrt izbo studenta Marka Radovića (24) u Zemunu, nastavljeno je danas u Palati pravde u Beogradu prikazivanjen SMS prepiske između okrivljenog i žrtve.

Između ostalog, iz priloženih poruka moglo se zaključiti da je optuženi duže vreme pisao ubijenom studentu u nameri da se vide, međutim, Radović gotovo da nije uopšte odgovarao na poruke.

Poruke koje su predočene tokom pretresa datiraju od 2017. godine.

Pročitajte još...

„Potrudiću se da pošaljem 3.000 da platiš kablovsku, pa kada ti kada ti pošalje tata, da mi vratiš. Hvala što si mi dao da te ljubim i mazim po vratu, to sam mnogo želela, volim te“, glasi jedna od poruka.

Ipak, ubrzo se vidi i da Radović očigledno nije odgovarao na poruke, pa je zato blokirao optuženog.

„Da li možeš da mi odblokiraš broj, da te sutra pozovem kada krenem? A ne stalno da me kuliraš i izbegavaš“,  „Ne razumem zašto me stalno blokiraš, ništa ti ne radim. Samo ti pošaljem poruku da ti kažem koliko te želim i koliko mi nedostaješ, a ti namerno kuliraš“, glase neke od poruka koje je optuženi slao studentu.

„Marko, mogu li večeras da dođem, nestrpljiva sam da te poljubim“, poslao je Abdulov, nakon čega je ubijeni mladić kratko odgovorio: „Ne, ne“.

„Ja ću doći, pa makar čekala na vratima. A ti pokušaj da budeš kući i da ne ispališ. Zovem te kad krenem, oko 22 ću biti kod tebe“, navodi se u poruci optuženog.

Ipak, ubrzo kreću i mnogo agresivije poruke, koje su verovatno rezultat toga što ubijeni mladić nije odgovarao.

„Čekam 88, krenula sam, volim te“, „Kod Sava centra sam, kada bi me j*** dva, tri, četiri puta to veče i sutradan još toliko, to veče bih otišla kući. Potrebna mi je tvoja nežnosti i pažnja, kao kada si došao u Beograd“, glase pomenute poruke, a u jednoj Adbulov traži oproštaj od studenta i moli ga da ga ne prijavi.

Ipak, ubrzo se iz priloženih poruka od 22. marta vidi i da se Abdulov nije zaustavio samo na dopisivanju, već da je otišao u stan ubijenog Radovića.

„Ladno si opet pustio oglas, ako ti neko treba da zaboraviš na probleme, javi se. Svim kurvama pružaš sve, samo meni nećeš. Đubre si samo prema meni. To tvoje učenje ne postoji, to meni samo kažeš da bi dolazile kurve svaki dan. Đubre bezdušno i pakosno“, navodi se u porukama, a optuženi Adbulov potom dodaje: „Vidimo se sutra, a ti pokušaj da me izbaciš“.

Sledeće poruke su najverovatnije poslate nakon što Abdulov u stanu nije zatekao studenta.

„Otključana su ti vrata, koliko njih j*****? Došla sam, bilo je neke j*******, sve j**** samo mene nećeš, „Gde si, sad ću da te silujem kad dođeš“, „Ko zna koliko si ih po*ebao“, „Kad j***** sve grobove, možeš i mene“, samo su neke od brojnih poruka.

Iz ostalih poruka iz telefona optuženog moglo se videti i da je drugim ljudima slao poruke sledeće sadržine: „Ja bih vam bio toalet rob,“, „Samo seks“ i slično.

Upisao ga u imeniku „zlo sebično“

Inače, nastradali student u imeniku optuženog bio je upisan sa dva imena „zlo, sebično, pokosno“, kao i „ne želi me, mrzi me“. Optuženi Abdulov je tokom pretresa priznao da je tako upisivao ubijenog.

Podsetimo, stravično ubistvo dogodilo se 7. jula 2018. u stanu u Zemunu, u kojem je Radović živeo kao podstanar.

On je uboden nožem četiri puta, nakon čega je nasmrt iskrvario na ulici. Narednog dana zbog zločina uhapšen je Abduliv, koji je tvrdio da je bio u emotivnoj vezi sa ubijanim studentom. On je na početku suđenja tvrdio da je žrtvu ubio u samoodbrani.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar