Saobraćajna nesreća, udes, Vojvođanska, Vojvodjanska ulica, Dušana Vukasovića ulica, ugao, autobus udario motociklistu, motor, motociklista
Ilustracija Foto: Nova.rs

Na području Južnobačkog okruga minulog vikenda, odnosno od 27. do 29. avgusta, dogodilo se 35 saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula, dve su teško, a 11 je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 19 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba zadobila teške, a šest lakše telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 669 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Iz saobraćaja su isključena 92 vozača i sedam vozila, a zadržano je 20 vozača, od kojih 17 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a tri zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.

Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan meštanin Bečeja tereti se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer je vozio automobil, sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Svi zadržani vozači će, kako navode u Policijskoj upravi Novi Sad, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom sudiji za prekršaje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare