Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Uznemirujući snimak koji je navodno nastao u jednoj osnovnoj školi u beogradskoj opštini Surčin, a na kom se vidi tinejdžer sa krvavom ranom na nozi, kruži društvenim mrežama. U komentarima podno snimka korisnici navode da je učenik škole povređen britvom, koju je drugi dečak doneo u školu. Da li je do povređivanja došlo slučajno ili je jedan učenik namerno povredio drugog zasad nije poznato.

„Bio je veliki odmor, deca su igrala odbojku i u jednom trenutku lopta je odletela na drvo. Deca su gađala loptu kako bi pala, pridružio im se i moj sin. Počeo je da gađa drvetom loptu. Video je tog dečaka kako nekom britvom seče malu plastičnu flašu, ali ni na trenutak nije pomislio da će ta ista britva završiti u njegovoj nozi i zabosti mu se u nogu u predelu oko srednjeg prsta. Zašto je to uradio, ne znam. Da li namerno i slučajno, pošto je moj sin stajao u blizini. Kad je video šta je uradio, taj dečak koji ga je posekao pobegao je u školu, a moj sin je ostao da leži na podu. Srećom, brzo su nastavnici to primetili i u školi mu je ukazana prva pomoć. U međuvremenu su zvali Hitnu pomoć i policiju, a razredna mog sina je pozvala mene“, ispričao je navodno otac povređenog dečaka.

Otac ističe da je nedopustivo da deca nose noževe u školu.

Kasnije sam čuo da je jedna britva nađena u školskom toaletu. Ne znam da li je reč o toj istoj britvi ili nekoj drugoj. U svakom slučaju, policija ju je uzela i naknadno će biti utvrđeno kome pripada – rekao je potreseni otac.

Prema njegovim rečima, roditelji dečaka koji je povredio njegovog sina nisu ni zvali da pitaju kako mu je dete.

– Srećom, povreda nije opasna, ali moglo je da bude mnogo gore. Ne izlazi mi iz glave krv koju sam zatekao – kaže A. N.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar