Nasuf Selmanović Foto: Printscreen/Facebook/Tutin Press

Profesor fizike iz Tutina koji je zapošljen u Osnovnoj školi "Rifat Burdžović" u ovom gradu Nasuf Selmanović, a koji je nestao prekjuče ujutru oko 10 sati, još uvek nije pronađen potvrđeno je jutros za naš portal od strane porodice.

Pročitajte još:

Profesor  je poslednji put viđen u blizini porodične kuće koja se nalazi u blizini gradskog stadiona u Tutinu a već dva dana se tragalo za profesorom ali za sada bezuspešno.

Iz porodice se zahvaljuju svima koji pomažu da se njihov član porodice pronađe i kažu da je do sada u akciju pronalska uključeno mnogo ljudi kao i pripadnika Policijske uprave u Tutinu, ali za sada bezuspešno.

Nemamo nikakve informacije, juče se pojavila jedna informacija da je viđen u obližnjem selu, mi smo sve snage usmerili na tu lokaciju, i građani i policja je bila tamo ali ispostavilo se da ta informacija nije tačna.

Ono što nas ubija je činjenica da se niko ne javlja, ne javlja se niko ni ko je poslednji put pričao sa njim, pre nego što je nestao. Polako gubimo nadu, jer sada je već kasno, svaki minut nam je važan “ naglasili su iz porodice profesora iz Tutina.

Oni su takođe istakli da će se u 9 sati građani okupiti ispred stadiona u ovom gradu i da će se “ pročešljati “ ceo grad kako bi pronašli makar trag od nestalog profesora i pozvali građane da se priključe akciji ili da ukoliko ga je neko video odmah obavesti policiju ili lično porodicu Selmanović na broj telefona +381 63 173-7179.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar