Gojko Lalović iseljenje
Gojko Lalović iseljenje. Foto: Nova.rs

Nakon što se penzionisani pukovnik Gojko Lalović oglasio posle iseljavanja iz stana u Vespučijevoj ulici na Novom Beogradu, portalu Nova.rs javila se i njegova supruga Stojanka. Ona navodi da njen suprug nije u dobrom stanju zbog svega što se dešava.

Supruga je zamolila medije da ne zovu Lalovića, jer on nije u najboljem zdravstvenom stanju.

Pročitajte još:

„Ja sam supruga pukovnika Gojka Lalovića i trenutno se obraćam svim medijima i novinarima u Srbiji. Stanje mog supruga je jako loše, izveden je preko vikenda sa VMA na moj potpis i zahtev da ću ga pratiti i da ću mu pomoći u njegovom zdravstvenom stanju i da ću biti uz njega, jer mu je uz porodicu lakše. Znači, molim novinare, nije u stanju suprug da adekvatno odgovori na sva pitanje, jer njegovo stanje nije zdravstveno u kome može svoju iskrenu patnju i želju da iskaže na adekvatan način. Zahvaljujem gospodinu predsedniku Vučiću što će naći, nadam se, vremena za porodicu Lalović, da nas primi i pomogne u rešavanju stambenog problema, u kome smo teški pakao od strane Vojske prošli“, kaže Stojanka.

Podsetimo, drama u domu penzinisanog pukovnika Gojka Lalović trajala je nekoliko sati u četvrtak. On je za to vreme pretio da će se ubiti, a u jednom trenutku izašao je na terasu stana i stavio omču oko vrata. Ipak, izvršitelji su na kraju uspeli da Laloviće isele iz stana.

Lalović je ranije za naš portal istakao da ne želi pomoć države, već samo poštovanje zakona.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare