Gojko Lalović Foto:Tanja Milovanović/Nova.rs

Izvršitelji i policija su juče, iz 15. puta uspeli da isele iz stana penzionisanog pukovnika Gojka Lalovića i njegovu porodicu, a njihova sudbina potresla je mnoge. Tako je na društvenoj mreži Tviter osvanula ponuda jednog od korisnika koji nudi iseljenim Lalovićima stan u Kragujevcu na neograničeno besplatno korišćenje.

Kako je naš portal pisao, ćerka i supruga penzionisanog pukovnika trenutno se nalaze u hotelu, gde su provele noć, pošto su tokom jučerašnjeg dana ostale bez krova nad glavom.

Ipak, građani su ubrzo počeli da se javljaju i da nude pomoć.

„Nudim porodici pukovnika koju su izvršitelji izbacili iz jedinog doma dvosoban, namešten stan od 64 kvadrata u strogom centru Kragujevca koji trenutno izdajem na neograničeno besplatno korišćenje“, napisao je na Tviteru korisnik koji se potpisuje kao Šmeker.

I dan je postao lepši.Ima ljudi❤️

Posted by Aleksandra Curcic on Friday, April 16, 2021

Pokušali smo da stupimo u kontant s pomenutim korisnikom, ali do objavljivanja teksta on nije odgovarao na naše poruke.

Drama tokom jučerašnjeg dana u domu penzinisanog pukovnika Gojka Lalović trajala je nekoliko sati. On je pretio da će se ubiti, a u jednom trenutku izašao je na terasu stana i stavio omču oko vrata.

Pročitajte još:

U nekoliko prethodnih navrata kad su izvršitelji dolazili kako bi iselili pukovnika iz stana, on se polio benzinom i pretio da će se spaliti ako pokušaju da ga isele.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare