Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Španska policija uhapsila je 45-godišnjeg srpskog državljanina, a prilikom pretresa vozila kojim je upraljao, u duplom dnu je pronađeno 44 kilograma marihuane raspoređeno u više od 70 kesa. Policija ga je primetila u jednom naselju u Granadi dok je pokušavao da izbegne kontrolu na policijskim punktovima.

Hapšenje se odigralo na putu A-92, gde su agenti Jedinice za bezbednost Civilne garde Granade postavili uređaje za kontrolu vozila i ljudi. Primetili su da vozač jednog kombija stranih registracija izvodi manevre kako bi izbegao kontrole.

Policajci su uspeli da ga presretnu pre nego što je pobegao, identifikovali su vozača i pretražili vozilo, ali ništa nisu pronašli. Zbog njegovog prethodnog ponašanja i izbegavanja kontrole odlučili su da vozilo pošalju na detaljniju kontrolu u policijsku stanicu, prenosi portal „Granada Hoy“.

Tek prilikom te kontrole uočili su dvostruko dno u kombiju i čitav jedna prostor u kom je složeno 77 kesa sa marihuanom. To je zapravo bio prostor napravljen od dve čelične ploče koje su policajci probušili i kroz njih gurnuli malu kameru.

Ispostavilo se da su vreće bile povezane žicama, a da prilikom povlačenja tih žica paketi ispadaju jedan po jedan.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar