Ilustracija Foto: EPA-EFE/CHEMA MOYA

Telo Aleksandra M. iz Beograda, koji je u ponedeljak ubijen, pronađeno je u jednoj luksuznoj vili u blizini Marbelje koju je, kako se sumnja, iznajmljivao.

Prema prvim rezultatima istrage, kako prenose španski mediji, sumnja se da je ubijen jednim hicem iz pištolja koji mu je ispaljen u leđa.

„Telo je poslato na obdukciju, koja bi trebalo da bude završena danas. Žrtva je imala jednu prostrelnu ranu od hica ispaljenog u leđa, koja je bila smrtonosna, ali obdukcija bi trebalo da da tačno vreme kada se zločin dogodio, kao i da pokaže da li na telu ima drugih povreda“, navode oni.

Pročitajte još:

Nacionalna policija Španije pokrenula je istragu, a kako se sumnja u vili je bila organizovana žurka tokom koje je došlo do pucnjave.

„Još uvek niko nije uhapšen, a policija pokušava da utvrdi identitet osoba koje su bile u vili u vreme kada se napad dogodio, kao i motiv ubistva s leđa“, navode oni, a prenosi Kurir.rs.

Kako prenose mediji, u ponedeljak u 8.55 sati muškarac je pozvao policiju i prijavio da je čuo pucnjavu. Na mesto zločina brzo su stigli pripadnici Nacionalne policije i zdravstvene službe, ali Aleksandru M. nije bilo spasa. Njegovo telo zatečeno je u lokvi krvi.

Lekari su zbrinuli još dva muškarca na imanju, ali nisu bili teško povređeni i nije bilo potrebe da budu prebačeni u bolnicu“, navode mediji.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Aleksandar M. je živeo na relaciji Španija – Srbija. Sumnja se da je kod sebe imao i falsifikovana dokumenta, zbog čega se u prvom momentu nije znalo da je ubijeni državljanin Srbije.

BONUS VIDEO: Zaplena kokaina u Španiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare