Poznat identitet ubijenog Srbina u Španiji: Sumnja se na okršaj narko-bandi

Hronika 14. jul 202213:16 > 13:32
Podeli:
Foto: EPA-EFE/Domenech Castello

Srbin ubijen u Španiji identifikovan je kao Branislav N. (44).

On je sinoć oko 19 sati izrešetan na parkingu brane u blizini Granade, a u istom obračunu ranjen je i državljanin Bosne i Hercegovine koji se nalazi na intezivnoj nezi.

Civilna garda radi na utvrđivanju okolnosti ubistva, a sumnja se da se iza svega krije okršaj narko-bandi.

Pročitajte još:

"U pucnjavi je jedna osoba ubijena, a druga je ranjena, na parkingu kod brane Rules, u blizini opštine Orgiva. Civilna garda pokušava da locira napadače, koji su uspeli da pobegnu", navodeno je ranije.

Telo ubijenog Srbina nalazi se u Institutu za pravnu medicinu (IML) u Granadi i čeka na obdukciju. Zdravstvene ekipe koje su juče popodne upućene na lice mesta pokušale su da ga ožive, ali mu vitalni znaci nisu reagovali. Preminuo je na istom mestu gde je bio izrešetan mecima.

Ranjeni Bosanac ima 41 godinu i nalazi se trenutno na intezivnoj nezi. Rana se nalazi u predelu stomaka i iako su lekari odeljenja za neurotraumatologiju "Virgen de las Nieves" sinoć uspeli da ga stabilizuju, danas i dalje pomno prate njegovo stanje. Zdravstveni izvori kažu da je ranjeni Bosanac u teškom stanju, ali ipak veruju da ne bi trebalo brinuti za njegov život. On je evakuisan helikopterom juče oko 19 sati sa jednog od parking područja brane Rules, prenosi ideal.es.

BONUS VIDEO: Horor u Zmajevu: Pronađena tela brata i sestre

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram