Zavod Goran Bojović
Zavod Goran Bojović; Foto: Screenshot Twitter necudatimojepare

Više javno tužilaštvo izdalo je nalog Drugom osnovnom javnom tužilaštvu za privođenje Gorana Bojovića, direktora Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, zbog napada na radnicu, a kako saznajemo, osumnjičeni se sinoć pojavio u policijskoj stanici i izneo sramne tvrdnje.

Prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, Bojović je juče otišao u stanicu 29. novembar i policijskim službenicima rekao da ga ucenjuju snimkom na kom se vidi kako nasrće na jednu ženu.

Naime, reč je o snimku koji se rano jutros pojavio na društvenim mrežama, a kako saznajemo, žena na koju je nasrnuo bila je zamenica direktora za omladinu. Prema našim informacijama, ona više tamo ne radi.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo izdalo je danas nalog Drugom osnovnom javnom tužilaštvu za privođenje Bojovića.

„Koordinator za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izdao je nalog da se odmah privede muško lice sa snimka koje nasrće na jednu od žena koja se nalazi u prostoriji. Po nalogu će postupati nadležno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje će sprovesti i sve druge neophodne radnje u ovom slučaju, u cilju utvrdjivanja da li se u radnjama učesnika događaja stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Bojović je, a kako se vidi na snimku, uleteo u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svedoka fizički napao radnicu.

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika.

BONUS VIDEO: U vozilu nemačkog državljanina pronađen pištolj 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar