Foto: Printscreen/YouTube/ DEA FAST FOOD NBG

Lokal brze hrane "Dea" u Bloku 61 na Novom Beogradu bio je na meti drskog razbojnika, koji ni u snu nije mogao da sanja da će u ovoj pljački da doživi maler i da padne, dok je pokušavao da skine sigurnosnu kameru.

Naime, provalnik sa snimka koji je nastao 5. oktobra, upao je u pomenuti lokal, da bi po upadu primetio sigurnosnu kameru unutar objekta kako ga snima. Iznerviran tim činom odlučio je da se popne na stolicu i skine sigurnosnu kameru.

Na snimku se jasno vidi provalnik koji je nosio šešir na glavi i hiruršku masku preko lica kako pokušava čak dva puta da skine sigurnosnu kameru. Međutim, on je svaki put izgubio ravnotežu i pao na pod. Interesantno je da on svo vreme u ruci drži mobilni telefon sa kojim je osvetljavao unutrašnjost lokala.

Pošto nije uspeo ništa da pronađe zadovoljio se sa plenom od kilogram mesa, a uspeo je da naknadno skine i drugu sigurnosnu kameru, koju je odneo sa sobom.

Snimak ove pljačke predat je policiji, koja traga za odbeglim pljačkašem, a materijalna šteta procenjena je na oko 100 evra.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar