FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/ bg

U nesreći koji se danas dogodila na Zvezdari, lakše je povređeno dete koje je ispalo iz dečjih kolica u trenutku kad ih je žena odgurnula kako bi sprečila da ih pokupi auto koje je naletelo na njih na pešačkom prelazu. Kolica su ostala na licu mesta u Ulici Dragiše Lapčevića.

Na licu mesta se i dalje nalazi i automobil marke „opel korsa“ koji je učestvovao u nezgodi, a koji je sleteo s puta, u pokušaju vozača da izbegne udar.

Dete je prevezeno na Institut za majku i dete, a na mestu nezgode ostali su vozač S. N. (26) i tetka dečaka, koja nema povreda. Prema prvobitnim informacijama, majka je bila sa detetom u trenutku nesreće, ali naknadno se navodi da je u pitanju ipak tetka.

Pročitajte još:

Kako je Telegraf saznao na licu mesta, vozaču je navodno automobil proklizao i pokušao je da izbegne udes. Ipak, jednim delom zakačio je kolica.

Tetka i dete šetali su se uzbrdicom, a vozač je, kada mu je auto proklizao, dao gas, potom ih ugledao i skrenuo ka rupi, koju je preleteo i srećom izbegao još teže posledice.

Na ulici su se nalazili tragovi peska, jer su u toj zoni i građevinski radovi.

I vozač i tetka su u u stanju šoka nakon svega što se dogodilo.

„Sledio sam se kad sam video zgužvana kolica, nije mi bilo dobro. Pokušao sam da ih izbegnem i preleteo sam preko rupe“, kazao je za „Telegraf“ vozač automobila.

Tetka je potvrdila da je dete prevezeno na Institut i zbog stresa nije mogla da govori o detaljima nezgode.

BONUS VIDEO: Teška saobraćajna nesreća u Beogradu, dvoje poginulih

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar