Kristina Kika Đukić Foto: Instagram/kikax3

Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal danas je otvorilo predmet za krivično delo proganjane influenserke Kristine Kike Đukić, koja je juče izvršila samoubistvo u svom stanu u Beogradu, saznaje Nova.rs.

Reč je o krivičnom delu proganjanje iz člana 138a.

Kako je ranije saopšteno za naš portal, Tužilaštvo za visokotehomološki kriminal (VTK) je izdalo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja MUP-u i u vezi s drugim okolnostima koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi sa navedenim tragičnim događajem.

Između ostalog, danas je na saslušanje pozvan i jutjuber Bogdan Ilić, zvani Baka prase.

Pročitajte još:

„Po nalogu Posebnog tuzilastva za VTK lice Bogdan Ilic zvani “Baka prase” se upravo dovodi u prostorije Odeljenja za VTK MUP RS radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Djukic koja je koristila nadimak “Kika” na drustvenim mrezama. Posebno tuzilastvo je izdalo zahtev za prikupljanje potrebnih obavestenja MUP-u i u vezi drugih okolnosti koje su bitne za utvrdjivanje potpunog cinjenicnog stanja u vezi navedenog tragicnog dogadjaja. O ishodu navedenih radnji javnost ce biti obavestena blagovremeno“, saopšteno je iz tužilaštva za Nova.rs.

Podsetimo, Ilić i Kristina Đukić bili su u verbalnom sukobu tokom protekle dve godine. Kontroverzni jutjuber je snimao klipove o njoj, prozivao ju je na račun fizičkog izgleda i nazivao raznim uvredama.

Đukićeva je bila voljeno lice gejmerske scene Srbije, a proslavila se igrajući Minecraft na Jutjubu i Twitchu – sajtu za gejmere. Na Instagramu ju je pratilo više od 360.000 hiljada ljudi.

BONUS video: Preminula jutjuberka – Od devojke koja je promašila školu, do internet zvezde

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare