Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako portal Nova.rs saznaje od osoba bliskih bivšem direktoru policije Vladimira Rebića, bivši direktor policije se neće oglašavati o tvrdnjama Dijane Hrkalović, niti će upućivati tužbe na njenu adresu. Umesto toga, sprema se za sud.

„U ovom trenutku to ne bi imalo smisla, a sve što ima da kaže reći će na sudu – ukoliko za tim bude bilo potrebe“, rekao je izvor Nova.rs.

Podsetimo, bivša državna sekretarka i sekretarka Uprave kriminalističke policije, kojoj se trenutno sudi za trgovinu uticajem u slučaju ubistva Vlastimira Miloševića za koje su bili optuženi Veljko Belivuk i Marko MIljković, kao i neovlašćeno prisluškivanje kriminalca Darka Eleza, kako bi navodno sprečila da ga drugi delovi MUP Srbije operativno obrađuju.

Krivicu za ovo delo je prebacila na bivšeg ministra policije Nebojšu Stefanovića, ali i na nekadašnjeg direktora policije Vladimira Rebića, čiji potpis je – naglasila je Hrkalović – na konačnom izveštaju. Osim o Rebiću i ubistvu na šinama Hrkalović je govorila i o: prisluškivanju predsednika Vučića, aferi Jovanjica, Andreju Vučiću, razlozima zašto je promenila ime i nestala iz javnosti.

Bura oko intervjua ne smiruje se ni danas: Novi policijski sindikalni savez podneće krivičnu prijavu protv bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović, bivšeg ministra policije Nebojša Stefanovića i drugih NN lica zbog zloupotrebe položaja, rečeno je iz sindikata za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Vladimir Đukanović o ukidanju kućnog pritvora Dijani Hrkalović

BONUS VIDEO: Dijana Hrkalović negirala krivicu na početku suđenja za trgovinu uticajem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare