Foto: Shutterstock

Olgica Lončar (47), nadrilekarka iz Srbije, privedena je u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj prošle nedelje nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu u susednoj državi pruža usluge bez potvrde rada za strance, saznaje "Blic".

Lončareva je, kako saznaje Blic, ubrizgavala dermalne filere pacijentkinjama bez potvrde rada za strance. Nakon saslušanja u policijskoj stanici u Slavonskom Brodu Olgica Lončar je puštena iz pritvora. Po povratku u Srbiju, nakon pretresa na carini, zaplenili su joj medicinske preparate za koje nije imala potrebnu dokumentaciju, i sprovedena je u pritvor.

Podsećamo, Olgica Lončar jedan je od nadrilekara o kojima je „Blic“ već pisao, a protiv kojih su klijenti iz Srbije u junu ove godine podneli prijave zbog nestručnog izvođenja zahvata, za koje, kako se sumnja, nisu imali kvalifikacije. Ljudima su ostajale užasne posledice, dok je pojedinima i narušeno zdravlje.

Krivičnu prijavu protiv Olgice Lončar i njeno dvoje saradnika iz salona „Solotubeleza“ Trećem osnovnom tužilaštvu tada je podnelo Udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije „SESIAM“, nakon čega je ovo tužilaštvo naložilo policiji prikupljanje svih potrebnih dokaza kako bi se odlučilo po prijavi.

Bonus video: Akcija hapšenja – Invalida terali da prosi po minusu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare