Foto: Google maps

Potraga za Katarinom P. iz Predejana koja se vodi kao nestala nakon stravične nesreće koja se dogodila u subotu rano ujutro na putu Predejane – Vladičin Han je obustavljena posle 15 časova. Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju, traganje se nastavlja sutra.

Pored gnjuraca i policije, u potragu su uključeni i meštani Predejana i okolnih mesta, ali su uslovi teški. Po preporuci ronilaca, počelo je raščišćavanje mehanizacijom nanosa ispod i u okolini mostova na Južnoj Moravi.

U međuvremenu, obavljena je obdukcija tela Anđele M. koja je pronađena odmah nakon nesreće. Smrt je nastala davljenjem, iako je devojka zadobila i brojne telesne povrede. Dve preživele devojke iz automobila Kristina M. i Anđela S. se nalaze u Zdravstvenom centru Vranje i, kako saznajemo, neće biti saslušane dok lekari ne ocene da su za to stvoreni uslovi.

Nesreća se dogodila u subotu, oko 4 časa ujutro, kada su se četiri devojke vraćale kući u Predejane sa proslave. Prve indicije govore da su verovatni uzroci nesreće još i neprilagođena brzina i poledica na kolovozu.

***

BONUS VIDEO: Sudar autobusa i automobila u Beogradu


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar