Foto:Shutterstock

Lopov koji je prethodne noći sa parkinga Službe hitne pomoći u Kraljevu, ukrao sanitetsko vozilo, uhapšen je danas u Kraljevu. Kako saznaje Nova.rs, reč je mladiću starosti 20 godina, i njemu je određeno policijsko zadržavanje.

Prema našim saznanjima, mladić je priznao da ukrao sanitetsko vozilo, ali ne i da ga je zapalio.

„Kazao je da je bio pijan, da nije sebe kontrolisao. Priznao je da je odvezao sanitetsko vozilo, ali sve ostalo je porekao. Rekao je da ga je ostavio i
otišao. I da ne zna ko ga je odvezao na gradsku deponiju i potom zapalio“, kaže izvor iz policije.

Kako smo već pisali, lopov je najverovatnije iskoristio nepažnju vozača koji je ostavio ključeve u vozilu. Krađa dogodila su u noći između četvrtka i
petka, oko dva sata posle ponoći, a lopovi su se ukradenim sanitetom odvezli do gradske deponije gde su vozilo i zapalili. Tu je, uz samu ogradu deponije, u petak ujutro potpuno izgoreli „pežo bokser“ i pronađen.

„Iako je ovaj sanitet starije generacije, našoj Hitnoj službi je bio više nego dragocen, tako da je ovo za nas svakako gubitak. To, naravno, pacijenti neće osetiti jer mi nastavljamo da radimo punom parom, kao i do sada“, rekla je Mirjana Krčevinac, direktorka Doma zdravlje u Kraljevu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare