Foto: Starsport/ Pedja Milosavljevi

U toku noći između subote i nedelje u novosadski Urgentni centar primljen je Uroš Vujović (23), kome su konstatovane lakše telesne povrede i koji je nakon ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

U pitanju je Uroš Vujović, sin fudbalskog sudije Maja Vujovića, koji među novosadskim navijačima pokušava da se nametne kao novi “vođa”. Ovo mesto na tribinama “Firme” ostalo je upražnjeni nakon hapšenja Slobodana Milutinovića Snajpera, koji se nalazi u pritvoru zbog nasilja nad bivšom devojkom.

Prema video snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako kod Sportskog centra “Meridiana” na Novom naselju, tokom jedne proslave na kojoj je bilo i devojaka, Vujović učestvuje najpre u koškanju sa grupom mladića ispred objekta, da bi ga oni potom pretukli.

PROČITAJTE JOŠ:

Nezvanične informacije govore da je Vujović sklon ovakvim incidentima, a prošle godine je uhapšen zbog tuče u prostorijama kluba FK Vojvodina. On je 1. februara 2021, zajedno s Nemanjom Toprekom (23), pretukao Nikolu Ćuluma (22), ali je uhapšen tek nakon tri meseca. Dvojica napadača su za to vreme krili se u Republici Srpskoj, a po hapšenju im je određen pritvor od 48 sati.

Uprkos tome što se terete za nanošenje teških telesnih povreda i nasilničko ponašanje, pušteni su da se brane sa slobode.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (9)