Grupa huligana koja je napala danas demonstrante na Limanu u Novom Sadu, navodno su navijači okupljeni oko FK Kabl čiji je vođa poznati novosadski navijač i blizak saradnik SNS Slobodan Milutinović Snajper. To su danas, nakon ioncidenta na protestima, rekli okupljeni demonstranti koji su jednog huligana uspeli da uhvtae i obračunaju se s njim.

Foto: Starsportphoto/Slobodan Milutinović Snajper

Grupa od tridesetak mlađih muškaraca dobacivala je demonstrantima na Limanu, nakon čega je nekoliko njih krenulo da baca kamneje i komade cigli. Grupa demonstranata ih je pojurila i uhvatila jednog s kojim se obračunala, a veći incident izbegnut je jer je aktivista Miran Pogačar uspeo da smiri demontsrante. Huligan kog su uhvatili je potom pobegao, a kako su ispričali okupljeni u pitanju su huligani okupljeni oko FK Kabl, čiji je vođa ozloglašeni Slobodan Milutinović Snajper.

Za sada nema pripadnika policije u uniformama.

Više aktivista ekoloških udruženja i drugi građani i novinari prijavili su da su ih jutros posetili pripadnici policije i upozorili na to da današnjim protestima ne krše zakon.

Pročitajte još:

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare