Marko Miljković i Veljko Belivuk, Velja Nevolja
Marko Miljković i Veljko Belivuk Foto: Printscreen/Tv Pink

Vođe organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković danas treba da budu saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu po zamolnici Crne Gore.

Oni će biti ispitani u vezi sa ubistvom Damira Hodžića i Adisa Spahića, kao i sa kidnapovanjem Mila Radulovića Kapetana, za šta ih sumnjiči crnogorsko tužilaštvo, čiji će predstavnik prisustvovati saslušanju osumnjičenih u Beogradu.

Prema pisanju crnogorskih medija, na saslušanje Belivuka i Miljkovića dolazi Specijalni državni tužilac Crne Gore Saša Čađenović koji vodi istragu protiv njih u toj državi.

Oni će, kako se očekuje, biti privedeni iz Okružnog zatvora u Beogradu u zgradu Specijalnog suda, pod jakim merama obezbeđenja.

Kako je ranije Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore potvrdilo za portal Nova.rs, Belivuk je osumnjičen da je organizator kriminalne grupe za koju se osnovano sumnja da je počinila niz krivičnih dela.

Miljković i Belivuk su u pritvoru u Beogradu od februara i terete se za niz krivičnih dela, među kojima je i šest ubistava.

Uskoro će im biti zakazano suđenje pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Bonus video: Veze između kavačkog klana i grupe Velje Nevolje

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar