Miladin Kovačević Foto:FoNet/Aleksandar Barda

Suđenje bivšem košarkašu Miladinu Kovačeviću, zbog optužbi da je bio nasilan prema bivšoj devojci Tini T. počelo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Kovačević je seo na optuženicku klupu, ali on danas nije izneo detaljnu odbranu već bi to trebalo da učini 8. decembra, za kada je zakazan nastavak suđenja.

„Nisam kriv“, kratko je rekao Kovačević.

Njegov branilac, advokat Ivan Gvozdenac, prethodno je u uvodnom izlaganju predložio sudiji da sasluša nekoliko svedoka, uključujući i konobare u lokalu u kom je prethodno Tina T., prema sopstvenom svedočenju, ispijala koktele.

Pročitajte još:

Gvozdenac je danas sudu dostavio i poruke koje su Kovačević i Tina pre incidenta razmenjivali.

Dostavljam sudu prepisku, u kojoj je ona tražila da je na neki način povredi, odnosno, koja ukazuje na to da je tražila da imaju grube seksualne odnose i da je povređuje – rekao je Gvozdenac.

Advokat je sudu dostavio i sliku oštećenih ulaznih vrata Miladinovog stana, koja je navodno oštetila Tina T., pokušavajući da natera Kovačevića da je pusti u stan.

„Svi ovi dokazi su bitni da bi se utvrdilo šta se dogodilo te večeri“, naveo je advokat Ivan Gvozdenac.

Podsetimo, Prvo osnovno tužilastvo optužnim predlogom tereti bivšeg košarkaša da je ugrozio sigurnost i zlostavljao i mučio Tinu T.

Incident se dogodio 16. septembra prošle godine, kada je Tina T. došla na vrata njegovog stana. Na saslušanju u tužilaštvu izjavila je da su se posvađali i da je on bio nasilan prema njoj.

On je negirao te tvrdnje, navodeći da je ona došla na vrata stana, lupala i udarala ali da joj nije pretio, niti je udario.

BONUS video: Napad na radnicu teretane

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar