Predrag Koluvija Foto: Printscreen/minrzs.gov.rs

Kompanija "Philip Morris" oglasila se danas i demantovala bilo kakvu povezanost sa najvećom plantažom marihuane u Evropi, to jest imanjem za proizvodnju organske hrane "Jovanjica" ,a o čemu je govorio vlasnik tog gazinstva, optuženi Predrag Koluvija.

„Philip Morris u Srbiji, filijala kompanije Philip Morris International, najoštrije demantuje navode u kojima se proteklih dana kroz medijske objave ova kompanija dovodi u neposrednu vezu sa sudskim postupkom, u javnosti poznatim kao slučaj „Jovanjica“. Kao filijala multinacionalne kompanije koja se transparentno i odgovorno ponaša na svim tržištima na kojima posluje, podvlačimo da smo o ovim optužbama obavešteni isključivo putem medijskih objava. Kompanija će kao i uvek sarađivati sa srpskim vlastima i ima puno poverenje u nadležne institucije da će ubrzo rasvetliti ove neosnovane optužbe“, navedeno je u saopštenju ove kompanije.

pročitajte još:

Podsetimo, Koluvija je u emisiji svog branioca Vladimira Đukanovića izjavio da je sve s „Jovanjicom“ krenulo nakon što je odbio poslovnu ponudu američkog duvanskog giganta „Filip Moris“, vrednu 800 miliona evra, koja je podrazumevala i prodaju imanja „Jovanjica“, koje on nije želeo da proda. Izjavio je da je to odbio, ali da su tada krenuli pritisci i izvesne pretnje.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare