SSP: Koluvija će biti oslobođen kao i drugi kriminalci koji su radili s režimom

Politika 03. okt. 202114:54
Podeli:
Predrag Koluvija Foto: Printscreen/minrzs.gov.rs

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da će prvooptuženi u slučaju uzgoja marihuane na poljoprivrednom imanju "Jovanjica" Predrag Koluvija biti oslobođen "poput svih prethodnih kriminalaca koji su radili u dogovoru sa režimom".

„Od prvog dana je jasno da je u proizvodnju droge bio umešan državni vrh i da je Koluvija uhapšen zbog sukoba između (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića i (ministra odbrane Nebojše) Stefanovića“, ocenili su iz SSP u saopštenju.

Navodi se da je sumnju da bi Koluvija mogao da bude pušten na slobodu uvećao intervju koji je dao svom advokatu i članu Odbora za pravosuđe Vladimiru Đukanoviću.

Ocenili su da je to urađeno da bi predsednik Vučić u svom obraćanju iz Dubaija „mogao da komentariše slučaj Koluvija“.

„Tom prilikom je predsednik države Srbije kršeći Ustav i niz zakona abolirao Koluviju tvrdeći kako eto sedi u zatvoru dve godine, a nikoga nije ubio i da je tona marihuane nešto što u Nemačkoj i Evropi legalno i da je ima maltene svaki čovek“, istakli su iz SSP.

U saopštenju su naveli da je Srbija na drugom mestu po kriminalu u Evropi, na prvom po korupciji i ocenili da u tome neće stići pomoć iz Evrope.

„Moraćemo sve sami, kao i mnogo puta u našoj istoriji. Kada to uradimo, zatvori će biti pretesni za sve Koluvije, Belivuke i Šariće, ali i za Vučiće, Stefanoviće, Veselinoviće, Petroviće, Bošnjake i ostale koji su se enormno bogatili dok je Srbija propadala“, piše u saopštenju.

Bonus video – Jovanjica – napoznatija plantaža u Srbiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar