Foto:printscreen pink.rs

Goran Papić, nekadašnji zamenik načelnika SBPOK-a, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina uticajem i on je negirao krivicu.

„Prilikom saslušanja osumnjičeni je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret. Od strane Višeg javnog tužilaštva predložen je pritvor prema osumnjičenom. Odluka o pritvoru još uvek nije dostavljena tužilaštvu. Više javno tužilaštvo u Beogradu će sprovesti dalju istragu“, kažu iz Višeg javnog tužilaštva.

Pročitajte još:

Podsetimo, Papić je juče priveden, a reč je o bliskom saradnika ministra odbrane Nebojše Stefanovića. On je u MUP napredovao u vreme Stefanovićeve vladavine, a mediji su o njemu izveštavali i zbog brutalnog prebijanja Dejana Pejovića, vlasnika restorana „Jahorina“, 22. oktobra 2019. godine u Zaplanjskoj ulici u naselju Braće Jerković.

MUP je nakon Papićevog hapšenja saopštio da je on osumnjičen da je zahtevao od tadašnjeg rukovodioca u PU za grad Beograd da se licu koje je sada u pritvoru odmah vrati blindirano vozilo koje je od njega tada privremeno oduzeto.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare