Zagorka Dolovac Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Republička tužiteljka Zagorka Dolovac pokušala je, poput holivudskih filmskih zvezda da se maskira naočarama za sunce i kačketom, ali nije promakla oštrom oku našeg fotoreportera.

Za republičku tužiteljkku Zagorku Dolovac važi da ne voli da se pojavjuje u javnosti, naročito tamo gde ima novinara i to onih jkoji postavljaju pitanja. To se i potvrdilo jednom prilikom kada je bukvalno pobegla od novinarke koja je htela da joj postavi pitanje, dok joj je ministarka pravde, kao prava drugarica, „držala leđa“ i blokirala novinare da ne uznemiravaju Dolovac.

Pročitajte još:

Zato je Zagorka Dolovac pokušala da se maskira, poput filmske zvezde i inkognito uživa u jednom novosadskom kafiću. Doduše, retko pojavljivanje u javnosti joj i bez maske pruža anonimnost, jer teško da običan građanin uopšte zna kako izgleda glavna tužiteljka u Srbiji.

Zagorka Dolovac Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Ipak, nisu pomogli ni kačket, ni naočare za sunce, pa je Dolovac „ulovljena“ objektivom našeg fotoreportera.

Nedavno se, ipak Dolovac, pojavila i na jednom drugom snimku, na kome se vidi kako vrlo oštro ućutkuje dvojicu tužilaca, koji su pokušali da joj se usprotive tokom sednice Visokog saveta tužilaštva. Na tom zasedanju, koje je prvi put u istoriji emitovano uživo, moglo se čuti i videti da Dolovac ume da bude vrlo rečita i oštra, iako je u javnosti izgradila „imidž“ neprimetne republičke tužiteljke.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar